Authentieke rijsttafels in een modern jasje met sateh in de basis

Ayo luitjes,...

 
 
Woensdag "Blauwe Hap" dag (afhaalmaaltijd) (€ 7,50 per persoon)


Inmiddels een begrip in Dongen eo., de "Blauwe Hap". Iedere woensdag af te halen bij SatehYo in Dongen. Een versbereide maaltijd met nasi goreng, 3 stokjes sateh ayam en satehsaus, pisang goreng (gebakken banaan) en kroepoek in de basis. Daarnaast een groentegerecht en zo nu en dan wat extra's. Voor slechts € 7,50 pp.

 

Veel van onze gasten gebruiken deze maaltijd als kennismaking met SatehYo, voor een authentiek Indonesisch rijsttafelbuffet.

Menu woensdag 1 februari 2023

 

Deze week met een extra gerecht: sambal goreng tempeh. Hiermee wordt het menu: nasi goreng, sajoer tjoendidoe (mix groenten), sambal goreng tempeh, sateh ayam met satehsaus, pisang goreng, bawang goreng (gebakken uitjes) en kroepoek.


Als extraatje kunt u sambal goreng kentang (frietjes), atjar ketimoen (zoetzuur) of satehsaus bijbestellen. Maakt de lekkere maaltijd nog lekkerder.

 

 Bestellen

- Vul onderstaand formulier in. Uiterlijk dinsdag 20.59 uur.
- Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. Hierin staat ook het afhaaladres (Dongen).
- U betaalt per pin, maar contant mag natuurlijk ook.

Wees er snel bij
Wij maken maximaal 50 maaltijden! Bent u te laat, wees niet getreurd, want op vrijdag koken wij ook voor u. Per mail laten wij u dit weten. Wij doen u dan onderstaand voorstel.

De "SatehYo Happy Friday", met nasi kuning, sateh ayam, satehsaus, telor boemboe bali, bawang goreng en kroepoek in de basis. Met daarnaast een groente -en vleesgerecht. Een mini rijsttafel om het weekend feestelijk in te luiden.


 

 

 
 
E-mailen
Bellen