Authentieke rijsttafels in een modern jasje met sateh in de basis

Ayo luitjes,...

 
 
Woensdag "Blauwe Hap" dag (afhaalmaaltijd) (€ 7,50 per persoon)


Inmiddels een begrip in Dongen eo., de "Blauwe Hap". Iedere woensdag af te halen bij SatehYo in Dongen. Een versbereide maaltijd met afwisselend witte rijst, nasi goreng of bami goreng, 3 stokjes sateh ayam en satehsaus, pisang goreng (gebakken banaan) en kroepoek in de basis. Daarnaast een groentegerecht en zo nu en dan wat extra's. Voor slechts € 7,50 pp.

 

Veel van onze gasten gebruiken deze maaltijd als kennismaking met SatehYo, voor een authentiek Indonesisch rijsttafelbuffet.


Menu woensdag 12 juni 2024

Witte rijst, sajoer lodeh, sateh ayam met satehsaus, pisang goreng (gebakken banaan), bawang goreng (gebakken uitjes) en kroepoek.


Als extraatje kunt u sambal goreng kentang (frietjes), atjar ketimoen (zoetzuur) of satehsaus bijbestellen. Maakt de lekkere maaltijd nog lekkerder.

 
Bestellen

- Vul onderstaand formulier in. Uiterlijk dinsdag 20.59 uur.
- Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. Hierin staat ook het afhaaladres (Dongen).
- U betaalt per pin, maar contant mag natuurlijk ook.

Wees er snel bij
Wij maken maximaal 50 maaltijden! Bent u te laat, wees niet getreurd, want op vrijdag koken wij ook voor u. Per mail laten wij u dit weten. Wij doen u dan onderstaand voorstel.

De "SatehYo Happy Friday", met nasi kuning, sateh ayam, satehsaus, telor boemboe bali, bawang goreng en kroepoek in de basis. Met daarnaast een groente -en vleesgerecht. En als toetje.....spekkoek. Een mini rijsttafel om het weekend feestelijk in te luiden.


 

 

 
 
E-mailen
Bellen