Authentieke rijsttafels in een modern jasje met sateh in de basis

 

 
 
Woensdag "Blauwe Hap" dag (afhaalmaaltijd) (€ 7,00 per persoon)


Inmiddels een begrip in Dongen eo., de "Blauwe Hap". Iedere woensdag af te halen bij SatehYo in Dongen; een versbereide maaltijd met 4 stokjes sateh ayam met satehsaus, pisang goreng (gebakken banaan) en kroepoek in de basis. Daarnaast een groentegerecht en zo nu en dan wat extra's. Voor slechts € 7,00 pp.

 

Veel van onze gasten gebruiken deze maaltijd als kennismaking met SatehYo, voor een authentiek Indonesisch rijsttafelbuffet.


Komende woensdag 25 mei helaas geen afhaalmaaltijden. Mocht u deze week toch nog Indonesisch willen eten, bestel dan voor vrijdag SatehYo Happy Friday. 


Menu woensdag 1 juni 2022

Nasi kuning, sambal goreng boontjes, sateh ayam met satehsaus, pisang goreng en kroepoek.

Als extraatje kunt u sambal goreng frietjes en satehsaus bijbestellen. Maakt de lekkere maaltijd nog lekkerder. Bestellen

- Vul onderstaand formulier in. Uiterlijk dinsdag 20.59 uur.
- Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. Hierin staat ook het afhaaladres (Dongen).
- U betaalt per pin, maar contant mag natuurlijk ook.

Wees er snel bij
Wij maken maximaal 50 maaltijden! Bent u te laat, wees niet getreurd, want op vrijdag koken wij ook voor u. Per mail laten wij u dit weten. Wij doen u dan onderstaand voorstel.

De "SatehYo Happy Friday", met nasi kuning, sateh ayam, satehsaus, telor boemboe bali, bawang goreng en kroepoek in de basis. Met daarnaast een groente -en vleesgerecht. Een mini rijsttafel om het weekend feestelijk in te luiden.


 

 

 
 
E-mailen
Bellen